Vakuutusmarkkinat Tidal Finance kerää lisää 1,8 miljoonaa dollaria

Vakuutusmarkkinat Tidal Finance kerää 1,8 miljoonaa dollaria lisää Eth2-sidosryhmiä, ja validoijat voivat pian ostaa vakuutusturvan käyttämällä Tidalin leikkaavaa vakuutusta panosnäyttöprotokolliksi.

Tidal Finance, Polkadot-pohjainen vakuutusalusta, ilmoitti tänään lisää 1,8 miljoonan dollarin investointikierrosta hajautetun vakuutusmarkkinansa avaamiseksi ensi kuussa

Sijoittajia tähän ylimerkittyyn strategiseen korotukseen ovat Spartan Capital, Hypersphere Ventures, Kenetic Capital ja QCP capital. Tähän mennessä Tidal Finance on kerännyt yhteensä 3,8 miljoonaa dollaria protokollien ja ekosysteemien kehittämiseen.

”Vakuutusratkaisuilla on suuri kysyntä, kun arvokkaiden älykkäiden sopimusten hakkerit ovat yleistyneet. Vaikka Bitcoin Era lukittu kokonaisarvo lähestyy 40 miljardia dollaria, alle 3% varoista on vakuutettu, koska vakuutusten saatavuus on rajallinen. Vuorovesi täyttää tämän aukon käyttämällä perinteisten vakuutusyhtiöiden kaltaisia ​​riskinhallintastrategioita pääoman tehokkuuden parantamiseksi ”, kertoo Tidalin toimitusjohtaja Chad Liu.

Viimeisen kuukauden aikana Tidal on perustanut yli 20 kumppanuutta muiden projektitiimien kanssa tuodakseen turvallisuutta käyttäjilleen. Nämä yhteistyöt auttavat tällaisten projektien käyttäjiä saamaan vakuutusturvan vastineeksi maksuvalmiuden tarjoamisesta Tidalin pääomapoolissa. Joitakin viimeaikaisia ​​kumppanuuksia ovat HydraDX, Cere Network, Equilibrium, Reef Finance, StakeDAO, StaFi, bZx jne.

Sen lisäksi, että DeFi-vakuutukset ovat halvempia ja edullisempia, Tidal tuo markkinoille myös vakuutustuotteita alueille, joita ei ole koskaan aiemmin katettu. Pian eri PoS-protokollien, mukaan lukien Ethereum 2.0, validoijat ja edustajat voivat ostaa vakuutuksen riskien vähentämiseltä. „Kutsumme protokollat ​​ja validoijat vakuuttamaan käyttäjät loukkaantumisilta. Pian käynnistämme erilaisia ​​kannustinohjelmia varhaisessa vaiheessa käyttöönottaneille ”, Liu lisäsi.

”Polkadot on nopeimmin kasvava DeFi-ekosysteemi. Olemme innoissamme voidessamme käyttää vuorovesi-vakuutusalustaa kattamaan Hypersphere-yhtiön likviditeetin louhinta- ja panostusoperaatiot koko Polkadot- ja Kusama-projektisalkkumme kautta. “

– Jack Platts, Hypersphere Venturesin toimitusjohtaja

Tidal jakaa apuohjelmatunnuksensa käyttäjien kesken ensimmäisellä vuosineljänneksellä.

Lue lisää vuorovesi täältä: tidal.finance . Liity yrityksen sähkeeseen täällä: https://t.me/TidalGlobal.

Tietoja vuorovesi-rahoituksesta

Tidal on hajautettu hajautettu harkinnanvarainen keskinäinen suojaprotokolla, joka tarjoaa DeFi-yhteisölle mahdollisuuden suojautua minkä tahansa DeFi-protokollan tai -resurssin vikoilta. Hyödyntämällä varausta suoraan kattamaan useita protokollia samanaikaisesti pääoman tehokkuuden maksimointi houkuttelee LP: itä, kun taas kilpailukykyisen vakuutusmaksun tarjoaminen houkuttelee ostajia.

Tidalin ydinryhmä koostuu sarjayrittäjistä ja blockchain-veteraneista, joilla on valtava kokemus ja todistettu kokemus kyberturvallisuudesta, kooditarkastuksesta, rahoituksesta, salauksesta, lohkoketjusta ja suunnittelusta. Tidalia tukevat Hypersphere Ventures, KR1, Spartan Capital, NGC Venture, QCP Capital, Kenetic Capital, Genesis Block ja AU21 Capital.