Bitcoin Pops over USD 10K overgår Ethereum alle større mønter igen

Bitcoin (BTC) og ethereum (ETH) , de første og anden rangerede kryptoassetter efter markedsværdi, fortsatte højere i løbet af weekenden, hvor begge mønter brød igennem afgørende modstandsniveauer på henholdsvis USD 10.000 og USD 300.

Fra pressetid mandag morgen (kl. 04:43 UTC) steg bitcoin med 5,6% i løbet af de sidste 24 timer og handlede lige over USD 10.200-mærket

Rallyet kommer, da Bitcoin Code først begyndte at vinde fart tidligt i sidste uge og opsamle endnu mere damp i løbet af weekenden. Prisen er nu steget med 11% på en uge.

På søndag forbedrede følelsen blandt bitcoin-handlende yderligere, da prisen kort handlede over niveauet for USD 10.000. Prisen vendte derefter tilbage for at bryde igennem dette niveau i et stærkere skridt tidligt mandag morgen UTC-tid, hvilket yderligere øgede optimismen blandt både handlende og ‚HODLers‘.

„Vi er fortsat positive til den overordnede præcise struktur for bitcoin og forventer, at den skubber gennem USD 10.000-USD 10.500 som en del af sin langsigtede bullish tekniske profil,“ blev Rob Sluymer, teknisk strateg ved Fundstrat Global Advisors , citeret som at sige af Bloomberg .

Alligevel forbliver dette interval „et modstandsbånd, som bitcoin bliver nødt til at bryde over for at signalere sit næste skridt til modstand på USD 13.800.“

Med hensyn til ETH markerer weekendrallyet også en fortsættelse af et allerede stærkt rally i sidste uge, som nu har bragt sin pris op med mere end 35% i løbet af de sidste syv dage. På pressetid i dag steg token også næsten 7% i løbet af de sidste 24 timer og handlede med en pris på USD 323. Andre mønter fra top 10 er i rød eller avanceret mindre end 2%.

Det bullish momentum i ethereum fik trækkraft, da det foregående højt fra februar på omkring USD 285 blev taget ud på lørdag, med rally fortsat i løbet af søndagen og i de asiatiske handelstider mandag.

Baseret på diagramanalyse er det næste store modstandsniveau for det langsigtede daglige diagram over ETH nu omkring markedstoppen fra juni 2019 på USD 340 til 365-området.